Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ντόρα: Η κυβέρνηση ακολουθεί μικροπολιτικές λογικές

Μικροκομματικές λογικές ακολουθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, καλώντας παράλληλα τον Πρωθυπουργό να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψηφίους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, είπε
η κ. Μπακογιάννη σχολιάζοντας την εικόνα της κυβέρνησης, κάποιοι υπουργοί έχουν μπει στη δελφινομαχία, ενώ άλλοι βρίσκονται σε προεκλογική λογική, με αποτέλεσμα να μη γίνεται δουλειά.
«Αν καταρρεύσει η κυβέρνηση Παπαδήμου το Γενάρη χωρίς να ολοκληρωθεί η δανειακή σύμβαση και το PSI, το κόμμα που έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη, θα έχει οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του.
Όσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αφού σημείωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει έρθει σε πιο ρεαλιστική βάση, ανέφερε ότι από τη στιγμή που υπάρχει ευρύτερη συμφωνία των κομμάτων, «αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις και με αυτές μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση, δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ με οποιονδήποτε υπηρετεί αυτή την πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου