Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη για τη συμπλήρωση ενός χρόνου της Δημοκρατικής Συμμαχίας

«Ένας χρόνος σοβαρότητας και συνέπειας»

«Η Δημοκρατική Συμμαχία συμπλήρωσε σήμερα ένα χρόνο ζωής, ένα χρόνο συνέπειας, ρεαλισμού και
σταθερής ανοδικής πορείας. Μέσα σε ένα πλαίσιο πρωτοφανών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών ανακατατάξεων, η Δημοκρατική Συμμαχία υπηρέτησε, από την πρώτη στιγμή,  τη φωνή της λογικής και ακολούθησε το δρόμο της ευθύνης. Απαλλαγμένη από κάθε είδους λαϊκισμό και μικροκομματικές λογικές, ανέπτυξε τις θέσεις της και κατέθεσε συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις, με μοναδικό γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον. Εδώ και μήνες, υπηρέτησε την κοινή λογική και ζήτησε το σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή, ώστε να μπουν οι βάσεις εξόδου της χώρας από τα σημερινά αδιέξοδα

Οι μάχες που ακολουθούν για τη σωτηρία της χώρας μας και την αναγκαία ανανέωση του πολιτικού μας συστήματος θα είναι σκληρές. Η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ., κα. Ντόρα Μπακογιάννη, αποτελεί μοναδικό πολιτικό κεφάλαιο στην δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας. Διορατική προσωπικότητα με διεθνές κύρος, οξυδερκής, αξιόπιστος συνομιλητής των Ευρωπαίων εταίρων και των δανειστών μας. Η Δημοκρατική Συμμαχία θα συνεχίσει με τους Βουλευτές της στην Ελληνική Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να παρεμβαίνει ενεργά, να προτείνει και να υπερασπίζεται το Εθνικό συμφέρον. Με Τοπικές Ομάδες Πρωτοβουλίες και δυναμικά στελέχη σε όλη τη χώρα θα συνεχίσει την ενεργή συμμετοχή όλων στη διαμόρφωση των θέσεων και των προτάσεων του κινήματος.

Οι ανάγκες που έχουμε μπροστά ως χώρα, ως κοινωνία, ως πολιτικό σύστημα, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε πιο εντατικά, πιο συστηματικά, πιο συντονισμένα ως η φωνή της λογικής, της ευθύνης και της συνέπειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου